středa 5. června 2013

Aktuálně z 5. 6. 2013

Velmi rychlé info, snad jen abyste věděli, že jsem ještě stále neumřela :D

... mám za sebou maturitu
(a docela mi to i šlo. Když nepočítám ten zánět hrtanu, kvůli kterému jsem skoro vůbec nemohla mluvit, tu tunu antibiotik a prášků, které mi dala doktorka ve strachu, abych ráno vůbec k té maturitě vstala. Sečtu to - mám jednu dvojku - ze základu společenských věd. Takhle z vody jsem ještě nikdy nevařila!)


... jsem přijatá na vysokou
(od příštího roku sice nebudu studovat svoji vysněnou žurnalistiku, ale historii. Bude jednooborová a každý den se na ni těším čím dál tím víc. Vždycky jsem se o ni zajímala a vždycky mě bavila, stejně jsem si ji dala jen jako jistotu (ale po těch příjimačkách, jsem myslela, že to ani ta jistota nebude). Ale... uvidíme. Vždycky to můžu zkusit další rok znovu.)

... mám za sebou maturitní večírek 
(z kterýho jsem odešla první a který jsem strávila u dvou šálků horkého čaje, abych vůbec mohla mluvit. No - vždyť to znáte - čtyři roky v pohodě a den před maturitou a večírkem si dáte teplotku a antibiotika)

... nejela jsem na MČR
(a i když už je to týden, stále mě to mrzí. Měla jsem body, možná i nějakou malou šanci na relativně hezké umístění, ale... zase ty antibiotika. A ta teplota. Achich ouvej)

... vrhám se do psaní 
(píšu si osnovu k deníkům, protože spoustu toho, co jsem chtěla napsat si už zase nepamatuju :D)

... tajně pořád do všeho vrtám
(stále se vrtám v nastavení blogu, snažím se to nějak doladit, ale jsem hrozný hnidopich, nic mi není dobrý a tak pořád všechno šestkrát předělávám. Proto se prosím neděste žádných větších a menších změn.)

... a víte, že bloguju i knižně?
(no vážně? Víte to? Pokud ne, tak se můžete podívat i na můj druhý blog - http://tempina.blogspot.cz. A pokud se chcete zeptat - tak ano, dělám si reklamu :D)

Large

7 komentářů:

Em Age řekl(a)...

Teda, zdá se, že máš za sebou dost úspěšných pár měsíců (když se nepočítá ten zánět)! :D Gratuluju k maturitě i k přijetí na vysokou, a poněvadž se mi tento web líbí, mrknu i na tvůj druhý blosgpost. :)

Infinity řekl(a)...

Já mám tak ráda tvůj blog. :) Vždycky je v tvých článkem nádech optimismu a toho, jak jsi pozitivní. :)
Moc ti gratuluju ke všem úspěchům, jsi šikulka. Jdu se podívat na tvůj knižní web. :))

Biancaprincipessa řekl(a)...

Tak to si toho zazila naozaj dost! Historia je super odbor, vela mojich kamaratov ju studuje a je to naozaj super vec! Je sice dost narocna, ale ak mas rada dejiny pojde ti to lahko!

http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

Christie (Neliss) řekl(a)...

Gratulujem ešte raz k mature a teda chudák ty, s tou chorobou máš riadnu smolu.:/ História znie fajn, síce nič pre mňa (ja a roky brrr), ale jo...:)

alfalfa řekl(a)...

Blahoželám ti, samé super správy :) Si šikovná. Ešte si pamätám ten krásny pocit po maturite a vydarených prijímačkách, nie je nič lepšie. Teraz si užívaj prázdniny a voľno. Ja už sa toho neviem dočkať :D

Chica Checa řekl(a)...

Gratuluji k maturitě a k přijetí na VŠ:)) Snad se ti tam bude líbit, i když to není přesně to,co si primárně chtěla;)

Ronnie řekl(a)...

Ááá, gratulujem k maturite! A aj k prijatiu na vysokú, som na teba hrdá! ;) Teraz si daj kopu voľna a dolieč sa (ak si sa za tenč as ešte nestihla). Ja som oslavovala maturitu viackrát, ale potom nabehol týždeň bifľovania sa na prijímačky, takže som ani nemala veľa času vstrebať, že som prešla strednou. Ale nevadí, teraz už len oddychujem a sypem si na hlavu kopu voľna. ;)

Okomentovat

 
Copyright © 2010 Nothing is impossible. All rights reserved.
Blogger Template by