pondělí 1. dubna 2013

Deníky lovce


Jenny Johnson není ničím zvláštní a ničím nevyčnívá. Možná je trochu menší než ostatní dívky, a možná má trochu prořízlou pusu než ostatní dívky. Ale jinak… je úplně normální. Bez přítele, ale za to s malým bytem téměř uprostřed New Yorku. S práci, která za nic nestojí. Ale jinak úplně normální. Aspoň na ten první pohled.

Druhý pohled by musel být zaměřen do její historie, aby se přišlo na to, co že je na ní tak zvláštní. Jenny totiž pochází z lovecké rodiny. Z rodiny, kde se po několik generací předává tajemství toho, jak správně zabít upíra, vrátit duchy zpátky tam kam patří nebo jak vyvolat démona.

Jenny by tedy měla mít skvělé předpoklady k tomu, aby se stala jedničkou ve svém oboru. To má však pár háčků. Nebo spíš jeden. Ale za to pořádný hák. Jenny totiž nevěří ani jednomu jedinému slovu, co se ji snaží babička s dědou i s její starší sestrou povědět. Tvrdohlavně odmítá uvěřit nadpřirozenu a svoji rodinu považuje za blázny. A proto od nich taky po dokončení školy uteče.

Protloukala by se životem zvesela dál, ale do by se ji do osudu nesměla přimíchat démonka Iren nebo bratři Winchestři. A nebo smrt její sestry…

SEZNAM KAPITOL   |   GALERIE    |   SUPERNATURAL   |    PROSTĚ ČÍST

* jedná se o ff na americký seriál Supernatural a zároveň ff na ff Rodinná kletba, kterou jsem kdysi dávno psali společně s Rougie

0 komentářů:

Okomentovat

 
Copyright © 2010 Nothing is impossible. All rights reserved.
Blogger Template by