pondělí 1. dubna 2013

Cesta za sny


Šarlota se narodila v postkomunistickém Česku, kde se sice již nestály fronty na banány, ale za to vás oblékali do podivných oblečení neurčité tvaru a velikosti.

O tom, že ze Šarloty bude fotbalista se věděla dávno předtím, než se narodila. A dávno předtím, než se vědělo, že to bude holka. Jistě pro to bylo pro rodinu (a hlavně pro otce, bývalého hráče první ligy) takovým zklamaním, když se ukázalo, že Šarlota běhá s rychlostí opilého nosorožce a do míče se strefuje naopak s přesností opilého nosorožce.

Na moment to vypadalo, jakože na ni zanevřela celá rodina. Ale po létech nic nedělení se nakonec přece jen našla – v šermu. Píchat a sekat do lidí, to je opravdová zábava!

A ona ne že se v tom jen našla, on je v tom opravdu dobrá. Ze začátku sice hledá sama sebe, nakonec i vymění trenéra, ale pak začne sbírat medaile nejen na českém okruhu, nejen na evropském okruhu, ale pomalu a jistě i na tom světovém okruhu.

Což by možná bylo fajn – nebýt školy. Individuální plán je sice moc fajn, ale s výběrem vysoké školy vám to nepomůže. A taky vám to nevyřeš trable s klukem, kterého máte fakt rádi a taky vám to nezvedne popularitu ve třídě.

SEZNAM KAPITOL | GALERIE | PROSTĚ ČÍST

0 komentářů:

Okomentovat

 
Copyright © 2010 Nothing is impossible. All rights reserved.
Blogger Template by